Leena Jumisko

Puheterapeutti, FM
tmi puheterapeutti Leena Jumisko

Olen Valviran laillistama puheterapeutti, valmistunut Oulun yliopistosta vuonna 2015. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt yksityisellä sektorilla eri-ikäisten asiakkaiden parissa. Työnkuvaani on kuulunut vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen lisäksi myös arviointi- ja kuntoutustyötä perusterveydenhuollossa.

Minulla on laajempia täydennyskoulutuksia mm. syömisen kuntoutukseen ja arviointiin, tunnetaitoihin sekä koira-avusteiseen kuntoutukseen liittyen. Kotoa minulta löytyykin soveltuvuuskokeen läpäissyt kuntoutuskoiraharjoittelija, joka kulkee toisinaan mukana terapiakäynneillä.

Olen lisäkouluttautunut myös mm. valikoivan puhumattomuuden, luki-taitojen sekä itsesäätelyn ja aggression hallinnan taitoihin liittyen. Opiskelen parhaillaan myös ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Näitä opintoja hyödynnän nyt ja jatkossa puheterapeutin työssäni sekä myöhemmin myös valmentajan roolissa.

Käytän työssäni tukiviittomia ja kuvia, minulla on myös kokemusta usean eri kommunikointisovelluksen käytön ohjaamisesta. Työssäni tärkeintä on asiakkaan ja lähiympäristön kohtaaminen sekä luottamuksellisen terapiasuhteen luominen.

Työskentelykieleni on suomi, tarjoan puheterapiapalveluita kaikenikäisille.

Vocalia_oulu_logo2

Käyntiosoite, OULU

Kasarmintie 13 A 117
90130 Oulu

Käyntiosoite, TORNIO

Pakkahuoneenkatu 1
95400 Tornio

Postiosoite

Kasarmintie 13 A 117
90130 Oulu

Copyright © 2024 Vocalia Oy (Y-tunnus: 3157531-7)
Tietosuojaseloste | Asiakastyytyväisyyskysely
Kotisivut tarjoaa By Joan